Projectbureau Buis-Pomona
Turfstekerstraat 63
1431 GD Aalsmeer
T: 0297 349487
F: 0297 349647
E: mail@buispomona.nl
Routebeschrijving
Komend vanaf de snelweg A4 neemt u de afslag Aalsmeer en rijdt u richting Aalsmeer, via de N201. Vanaf deze N201 neemt u de afslag Bloemenveiling (linksaf naar de N231 'Legmeerdijk'). Direct na deze afslag sorteert u links voor en neemt u de afslag naar het bedrijventerrein 'Hornmeer'. U bent nu in de Lakenblekerstraat. U neemt de 1e afslag naar rechts. Dit is de Turfstekerstraat. U kunt ons vinden in het gebouw van de Legakker.

Komend vanaf de snelweg A2 neemt u de afslag Vinkenveen en rijdt u richting Aalsmeer, via de N201. Vanaf deze N201 neemt u de afslag Bloemenveiling (rechtsaf naar de N231 'Legmeerdijk'). Direct na deze afslag sorteert u links voor en neemt u de afslag naar het bedrijventerrein 'Hornmeer'. U bent nu in de Lakenblekerstraat. U neemt de 1e afslag naar rechts. dit is de Turfstekerstraat. U kunt ons vinden in het gebouw van de Legakker.

Komend vanaf de snelweg A9 neemt u de afslag Aalsmeer, en rijdt u via de N231 (Legmeerdijk) richting Bloemenveiling. Vanaf deze N231 neemt u, nadat u de Bloemenveiling bent gepasseerd, de afslag rechts naar het bedrijventerrein 'Hornmeer'. U bent nu in de Lakenblekerstraat. U neemt de 1e afslag naar rechts. dit is de Turfstekerstraat. U kunt ons vinden in het gebouw van de Legakker. Er is voldoende ruimte achter het gebouw van de Legakker om te parkeren.
Routekaart